Welkom bij Installatiebedrijf J. Bremer & Zonen b.v.!

Het installatiebedrijf is een familiebedrijf dat al ruim 90 jaar actief is in Noord Nederland. Als erkend totaalinstallateur is er geen opdracht die niet vakkundig en betrouwbaar door Bremer kan worden uitgevoerd. J. Bremer & ZN. BV. kan u bovendien het beste bieden op het gebied van sanitair en alles wat erbij hoort!

Duurzaam en kwaliteit
Bremer luistert graag eerst naar de wensen van de klant, -het gaat tenslotte bijna altijd om flinke investeringen- en gaat dan aan de slag! Van ontwerp tot levering kunt u op de kwaliteit van onze werkuitvoering vertrouwen. Daarbij werken we alleen met de beste merken en u begrijpt dat het begrip “duurzaam en kwaliteit” daarom bij ons echt inhoud heeft!

Dat bij ons de combinatie mogelijk is om naast het installatiewerk ook meteen een ruime keuze te kunnen maken uit het sanitair en tegelassortiment van J. Bremer & ZN. BV., heeft tot nu toe alleen maar positieve reacties opgeleverd. Ook de klant beseft dat wanneer beide zaken onder dezelfde regie uitgevoerd worden, dit alleen maar positief kan uitwerken in prijs en kwaliteit!

Meer weten?
Neem contact met ons op via de button Reactiepagina of kom gewoon bij ons langs aan de Voorstraat in Buitenpost!